Cikkszám 55960/0640

A Finnországban kifejlesztett WPC (Wood Plastic Composite, fa-műanyag kompozit) burkolat az UPM- től. 

" />

Széchenyi 2020
Regisztráció
Kérjen ajánlatot!
Nagykereskedelem

WPC UPM gesztenyebarna ProFI   28x150x4000 mm

Cikkszám 55960/0640

A Finnországban kifejlesztett WPC (Wood Plastic Composite, fa-műanyag kompozit) burkolat az UPM- től. 

A hosszútávú kültéri használatra kifejlesztett kompozit anyag legfontosabb összetevői a tiszta műanyag polimerek és a papír, ami a címkegyártás melléktermékeként keletkezik. Az UPM Profi anyaga teljesen újrahasznosítható. Az összes felhasznált anyag a környezetre ártalmatlan, a termék PVC-t és egyéb káros vegyületeket nem tartalmaz. Az UPM Profi burkolat az innovatív és környezetbarát összetevői miatt elnyerte a Green Good Design Award díjat. 


TARTÓSAN SZÉP 

UPM Profi Deck számos friss színt kínál. A strapabíró felületnek köszönhetően szín- és alaktartó, így ideális kerti teraszokhoz, valamint éttermek, medencék és hajókikötők burkolására. A mindkét oldalán bordázott teraszburkolat évek múltán is nagyszerűen néz ki, míg a karbantartására minimális figyelmet kell fordítani. Az alapanyag teljesen ligninmentes. A lignin a fának az az alkotóeleme, mely a szürkülésért felelős. Az UPM Profi Deck felülete nem porózus, hanem zárt, így a különböző folyadékok, mint a bor és az olaj könnyen letörölhetők róla. 

A RENDSZER 

Az üreges szerkezetnek köszönhetően a termék nagyon strapabíró. Minden eleme színazonos, az elemek pontosan megtervezett rendszerként illeszkednek egymáshoz, így a hulladék a szerelés során minimális. Hagyományos faipari szerszámokkal megmunkálható. A burkolatlapok T-kapocs segítségével könnyen rögzíthetők az alátétszerkezethez. 

 Leírás Érték

Vastagság

28 mm
Szélesség 150 mm

Hosszúság

4000mm
Súly 10kg
Fafaj UPM profi 

Árnyalat

gesztenyebarna
Származási hely Európa
Megjelenés Uni

<<vissza